március 19, 2009

A pult mögül

Stüszi vadász

Sziasztok!

Ma elindítok egy bejegyzéssorozatot. Címe: A pult mögül. Talán nem is olyan nehéz kitalálni, hogy miért, illetve, hogy mi is ez pontosan.

A pult mögött sok minden látszik, sok olyan is, ami a pulton kívül táncolóknak, bulizóknak talán nem is annyira szembetűnő. Vagy egyáltalán nem. De próbáljunk meg egészen pontosak lenni: van akinek egyáltalán nem, van akinek pedig elképesztően. A tánctér és a zene által közösen nyújtott atmoszféra olyan dolgokat tud előhozni a bulizó emberekből, amire talán semmi más nem képes. Hiszen ezért szeretjük.

Első fejezet: vadászösztöneit kordában tartani nem tudó srácok.

Ne értsetek félre. Semmi gond nincs azzal, ha egy férfi vadászösztöneit nem tudja kordában tartani (sőt! hatalmas baj, ha egy férfi nem éli ki vadászösztöneit). A kordában tartás egy másik szintjére gondoltam, amikor tevékenysége egy eszeveszett hajtóvadászattá csap át. Lányok, ti talán már értitek, hogy miről beszélek.

Nézzünk egy konkrét példát. Emberünk, aki legyen ismét Ádám (de most ő a Mr. Laza, és Mr. Jóképű), elindul a buli estélyén a klubba, úgy mondja ő: csajozni. Önbizalomtól duzzadó mellkasán csillogó felsőjét minden lány észreveszi, ettől keble még tovább feszül. Nincs mitől félnie: félelmét elkergette önbizalma (és ez nagyon helyes). De a gondok kezdődnek. Meglát a táncparketten egy lányt, s eldönti: ma este meg... ismeri. Elkezdi a világ egyik legviccesebb tevékenységét folytatni, s odatáncol a lányhoz. Gondoljatok bele, én a pultban már azt is láttam, hogy felfigyelt rá. És persze végig kell néznem, ahogy odatáncol...

Odatáncoláskor a lány észreveszi a Stüszi vadászt, mivel a testbeszéd kiválóan működik (ezt is gyönyörű látni!) a lánynak kettő választása van. Első: szavak nélküli válaszában igenlő jeleket ad le – gyere cowboy, lássuk mit tudsz verzió. Második: válaszában nemleges jeleket ad le – akár vissza is táncolhatsz verzió.

Ez így van rendjén. Bár ha engem kérdeztek, ez az odatáncolós téma nem túl megnyerő. :)

Az viszont már nincs rendben, és mókás szituációkat szül, amikor a srácnak adókája van, de vevőkéje nincs, illetve ha van is, nem működik, rosszul fog fel, s a nemleges válaszra nem visszatáncol, hanem tovább cowboykodik (gyönyörű ige!). A pult mögül ez is kristálytisztán látszik. Ekkor ugyanis Fiktív Ádám, a jóképű, csillogó felsős srác hátulról megkörnyékezi a kiszemelt lányt, s kezdetét veszi a simulós tánc. Istenem, néha úgy betennék egy-két ilyen párnak pár lassú zenét...



Ugye érted... How deep is your love. El is képzelem, ahogy az If you knew után összebújnak: a vadász, és a vad.

A lánynak a Stüszi vadász támadása után még van lehetősége arra, hogy védekezzen, ám legtöbbször azt látom, hogy nem teszi! Srácok a statisztikám tapasztalat: 10 ilyen támadásból nagyjából 7-8 esetben a lány nem küldte el a Stüszit! Elküldés akkor következik majd be, ha a jeleket már megint rosszul veszi a vevőkéd, és úgy akarod megcsókolni, hogy ő nem akar téged. Ekkor viszont vége az egyoldalú játéknak... :)

Minden hétvégén minimum 3 ilyen Ádámot látok akcióban. A lányok pedig még többet.

Kötelező röviden:

Az oldalon található mixek PROMÓCIÓS kiadványok. Tilos őket részben vagy egészben terjeszteni, médiumban sugározni! Ennek elfogadása a letöltés feltétele! Aktív DJ! ;)