március 26, 2009

A pult mögül - lányok vs. lányok


Múlt héten írtam egy bejegyzést "A pult mögül" címmel. Rengeteg üzenetet kaptam, hogy igen jól sikerült írás, és hogy mennyire igazam van. Köszönöm! Örülök, hogy egyet értünk! Többnyire persze lányok írtak, ami a témából adódóan teljesen érthető... :)

Ígértem folytatást. Hát tessék. Lányok, ti akartátok!


A mai téma a lányok vs. lányok. A lányok közti örökös háború. Lánybandák lánybandák ellen, akár a táncparketten. Vagy akár egy lánybanda egy másik ellen, visszaütés nélkül.

Nem szokatlan jelenség, még ha ilyet nem is látni olyan gyakran mint a Stüszi vadászokat (Stüszi vadász: melléknév. olyan klubban párkapcsolatot kiépíteni próbáló férfi, akit a nők általában megmosolyognak - imhouse szótár). Néha viszont olyat látok, hogy kedvem lenne átalakítani a klubbot egy ringgé, ahol a kék sarokban a "gyönyörűekvagyunk sigazunkvan" lánycsapat állna, a piros sarokban pedig a "mimégnálatokisszebbekvagyunk tirondákvagytok" banda készülne a véres összecsapásra. Igazából nem is kell átalakítani a helyet, azzá válik. Tánc közben is lehet bokszolni... Ha nem is ököllel - tekintettel, sugdolózással annál inkább!

De kezdjük az elején. Van egy lánytársaság, nevezzük őket "A" csapatnak. Mielőtt lejönnek bulizni, elmennek a csapat egyik tagjához, megbeszélik ki mit vesz fel, agyondicsérik egymást, majd öltözködnek. A klubba már úgy indulnak el, hogy teljesen biztosak benne: ők az ászok, ők lesznek a legvonzóbb csajok a diszkóban. Tévednek.

"B" társaság hasonlóképpen készülődik. Egy ordító különbség van: ők tényleg gyönyörűek. Igényesen felöltöznek, bódító, férfiak fejét elcsavaró parfümökkel fújják be magukat, majd elindulnak.

A pult mögül látom mindkét lánycsapat megérkezését. "B" csapat leül iszogatni valami nőies italt, az "A" csapat pedig megpróbálja tenni magát a pasiknak. "B" csapat tagjainak erre nincs szükségük: a férfiak feltűnéskeltés nélkül is felfigyelnek rájuk. Az "A" csapat tehát már a parketten táncol pár akcióban lévő Stüszi vadásszal, amikor a "B" csapat úgy dönt, ideje nekik is bulizni. Meg is érkezik tánctérre a "B" csapat, gyönyörűségük fénye elvakítja a sötétségben tapogatózó férfiak szemét, s az eddig "A" csapatot megkörnyékező Stüszi vadászok fokozatosan irányt váltanak. Ez természetesen vérig sérti "A" banda tagjait, hiszen ott maradtak egyedül, férfiak kívánó tekintete nélkül.

Végignézem a pultból. S kezdődik a háború.

"A" csapat levonul a színről, elmennek inni valamit, s kibeszélni a másik társaság lánytagjait. S ez még nem minden: elkezdik fúrni a szép lányokat: pasiknak kezdik el bemesélni, hogy: "Jaaaaj drááága, hát ismered azt a lányt? Olyan bunkó....". Én is hallottam már nem egy ilyen hátbavágást. Jókat mosolyogtam rajta. :)

Később visszamennek a tánctérre, majd nagyon csúnya tekintetekkel vetik meg a "B" csapat tagjait, akik azóta már legalább 10 Stüszi vadászt lekoptattak. S lám a Stüszi vadászokban is van büszkeség: ezek után nem mennek vissza az "A" jelű csajokhoz próbálkozni.

Ebben a harcban az volt a leggorombább, hogy a nem csinos, de borzasztóan öntelt lányok a valóban testi-lelki gyönyörűséget képviselő nőtársaikat irigységből hátba támadták, és sárral kezdték őket dobálni a srácok szemében. A valóban szép lányok okosabbak voltak: nem vették fel a kesztyűt. Harc nélkül is ők nyerték meg azt a csatát, melyet ők nem is akartak megvívni.

Azt hiszem "A" csapat tevékenysége mögött leginkább az irigység áll. S gondoljunk bele, mi van akkor, ha kettő "A" csapat találkozik egy helyszínen. Valamint képzeljétek el, milyen mosolyogtató mindezt végignézni a pult mögül...

A fentiekben nem céloztam senkire. Ha valaki magára vette bármelyik oldalt, arról egyedül ő maga tehet. S az is fontos, hogy a klubokba járó lányok nem sorolhatóak két kategóriába. Kettőt kiemeltem, azokat vizsgáltam. Természetesen vannak "C", "D"...."Z" csoportok is. :)

Kötelező röviden:

Az oldalon található mixek PROMÓCIÓS kiadványok. Tilos őket részben vagy egészben terjeszteni, médiumban sugározni! Ennek elfogadása a letöltés feltétele! Aktív DJ! ;)