március 24, 2009

A második, egyben utolsó bejegyzés CJ PEETON ügyben.

Sziasztok!

Ez egy hosszú bejegyzés lesz. Vélhetően csak az fogja elolvasni, akit a téma érdekel. Akit nem, kérem ne is vegye figyelembe ezt a bejegyzést.

Meg kell tennem egy lépést, hiszen olyan dolgok kezdődtek el, amelyeknek nem szeretnék a továbbiakban teret adni. Kettő fontosabb téma van a CJ PEETON és köztem kialakult vita körül, sorba szeretném szedni őket.

1. Személyeskedés

Kedves mindenki! Ellenkező vélemények, ellentétes gondolatok a világon mindenhol vannak. Meg lehet őket értelmesen is beszélni, úgy, ahogy én ezt Ottóval (Peeton) próbáltam. Képzeljünk el egy világot, ahol minden ellentétből ilyen goromba személyeskedés kezdődne, mint ami itt ezen a blogon kezdődött. Ugye nem túl szép a kép? Tiszteletteljesen kérek mindenkit arra, hogy akár velem ért egyet, akár Ottóval (itt nincs mellettem vagy ellenem állás – ez nem háború!!), véleménynyilvánítása ne csapjon át embertelen és gusztustalan, már-már megalázó személyeskedésbe! Ez nagyon fontos nem csak itt, mindenhol máshol az életben!

2. A súlyos félreértések

Ebből indult minden. Sokan nagyon durván félreértették azt, amiről szól az eredeti hanganyag, melyen én beszélek. ITT ÉS MOST SZERETNÉK MINDENT TISZTÁZNI MINDENKINEK.
Haladjunk sorban: direkt az elején kiemeltem, hogy idézem: "már ha megengeditek, hogy ilyen idősen egy szakmáról beszéljek...". Talán sokak figyelmét elkerülte ez a nagyon fontos mondat. Azt hiszem ebből is tökéletesen látszik, nem tartom magam szupersztár dj-nek. Tökéletesen tudom, hogy sokan vannak akik nálamnál sokkal jobban értenek a dj szakmához, több tapasztalattal rendelkeznek stb... Tiszteletben is tartom őket, aki ennek ellenkezőjét állítja – az egészen egyszerűen nem ismer engem.

A hanganyagban olyan állemezlovasokról beszéltem, akik magukat az interneten keresztül szupersztár dj-knek kiáltják ki, a videóikon pedig úgy tekergetik a pio 100-ason a jog tárcsát, mintha szkreccselnének. Azt hiszem, hozzáértők most azonnal megértették azt, hogy miről van szó (a pio 100-assal nem lehet szkreccselni!). Tiestot ezek közé sorolni csak egy hatalmas félreértés következménye lehet... Millió ilyen áldj van az országban, Szolnok körül is, ingyen bulikat rendeznek – erősen rontják a szakma színvonalát. Ezt nem csak én gondolom így, hanem rajtam kívül rengetegen, olyan emberek, akik nem csak 10 éve diszkóznak... Őszintén sajnálom, ha ezt bárki olyan vette magára, akire ez nem vonatkozik. Azt hittem ezt mondanom sem kell, hiszen természetes, de: akinek nem inge, ne vegye magára! Hol vonatkozhatna ez mondjuk Cj Peetonra, akinek trekkjei kiadóknál jelentek meg? Hülye nem vagyok, hogy kóklernek nevezzek valakit, akinek mondjuk a Pornostar recordsnal jelentek meg lemezei!

Fontosnak tartom leírni: Szolnokon egy olyan lemezlovast sem ismerek, akire ráillik a fenti jellemzés! Egyet sem! Szolnoki DJ társaim! Segítsük egymást inkább, ne pedig üssük! Találjuk meg egymást, adjunk tanácsokat egymásnak! Soha senkit nem küldtem még el, ha tanácsot kért tőlem! Több mint 10 szolnoki DJ-nek a mixét pörgettem már le a rádióban! Így azt hiszem, nem kijelenthető, hogy ártok a szolnoki lemezlovas társaimnak. Csak néhány név: Energie, Saab, Hammer JR, Dj Pause, DubMess, Gyurmó stb. stb....

3. Végkövetkeztetés

Ezennel kérek elnézést mindenkitől, akit valamilyen úton-módon megbántottam a hanganyaggal. Biztosíthatok bárkit: nem megbántás volt a célom, inkább a felébresztés! Sajnálom, hogy ilyen visszhang övezte/övezi ezt az egész ügyet. Ismeritek az embereket: aki ezt igazán magára vehetné, az úgy sem fogja...
Még akkor is kérem a bocsánatot azoktól, akiket ez bántott, ha jómagam tudom: semmi bántó szándék nem vezérelt a hanganyag elkészítésekkor.

Úgy gondolom ezen "nyilatkozatommal" mindent tisztává tettem, s mindenki érti: megsértődésre, haragra semmi ok.

Részemről a téma lezártnak tekintett. Minden szakmáját komolyan vevő, arra alázattal tekintő DJ társamnak jó munkát, kitartást és hatalmas bulikat kívánok!

Tisztelet, tolerancia, béke!

Imhouse

Kötelező röviden:

Az oldalon található mixek PROMÓCIÓS kiadványok. Tilos őket részben vagy egészben terjeszteni, médiumban sugározni! Ennek elfogadása a letöltés feltétele! Aktív DJ! ;)