április 17, 2009

Péntek, DJ találkozó

Sziasztok!

Kiváló, forró péntekre ébredtünk! Már a tavasz felén túl vagyunk! Elképesztő... Mindjárt nyár!
A hétvégi programokról, ahogyan azt már megszokhattátok, szombaton olvashattok részletesen!

Ami a blog dizájnját illeti: bizonyára észrevettétek, hogy a régi mintára került ismét. Ennek az az oka, hogy rengeteg visszajelzést kaptam, hogy hagyjam úgy, ahogy volt, mert az sokkal jobb mint az új. Nem tehettem tehát mást... :)


Na de lássuk a DJ találkozó kérdést. Mi Szolnokról négyen mentünk, jött velem Ryan, Energie valamint Bence, aki ugyan nem muzsikus, de érdekli a téma. S természetesen ott várt már bennünket Gyurmó is, aki ugye szintén a szolnoki vonalat erősíti. Találkoztunk rengeteg emberrel, ott volt az Aktív DJ csapatából is szinte minden nagy név: Belocca, Hamvai PG, Wallas, Kincses, Flamemakers stb stb... Találkozhattam sok sok régi ismerőssel, megismertem új lemezlovagokat.

Aki ott volt és hallotta az előadásokat és a hozzászólásokat, az tudja: minden oldalnak, nézetnek lehet valahol igazat adni. Nagyon jól beszélt James Cole, nem mondott hülyeségeket Tommyboy sem, Lauer szavai is meggondolandónak tekinthetőek.

Bárány Attila arra kért mindenkit: tartsunk össze, forgassuk a jogdíj pénzeket a tehetségeinknek, mert őket így lehet alkotásra bírni. Bosszantja őt is, hogy az emberek lopják a zenét. Egy előző gyűlésen a következő ötlete támadt: kezdje minden DJ a szettjeit 10 perces szünettel. Csak álljon a pultban, ne szóljon a zene. Majd közölje a közönséggel, hogy erre számíthat akkor, ha továbbra is mindenki lopja a zenét. Remek ötlet!

Amit én a legfontosabbnak tartok (nyilván a jogi kérdéseken kívül...), hogy tartsunk össze, mi dj-k! Tegyünk közösen azért, hogy a társadalom komoly szakmának tekintse a miénket! Amíg mi DJ-k nem tartunk össze, addig semmi emelkedésre ne számítsunk...

Wallasnak még egyszer köszönjük a találkozó megszervezését. Várjuk a folytatást! Ott leszünk.
Videókról link hamarosan! Hiszen természetesen a katapulték most is forgattak, s mindenki arcába kamerát toltak. Szuperközeli!

Kötelező röviden:

Az oldalon található mixek PROMÓCIÓS kiadványok. Tilos őket részben vagy egészben terjeszteni, médiumban sugározni! Ennek elfogadása a letöltés feltétele! Aktív DJ! ;)